Şehit Büyükelçi Galip Balkar Anaokulu


Vizyon: Çocukların bireysel gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı,bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran,sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren,yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinmeleridir.Çocuklarımızın, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş,toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan,paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi,kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren,gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı,doğayı koruyan ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim almalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 876 35 75

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://galipbalkaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - KAVAKLI MAH. HAVADAR SK. İ.Ö.O SİTESİ Garip Balkan İlköğretim Okulu BLOK NO 11 İÇ KAPI NO 1 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL

Öğretmen :5
Öğrenci :118
Öğretim Şekli :okulumuzda sabah ve öğlen olmak üzere ikili öğretim uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri -

Adres - KAVAKLI MAH. HAVADAR SK. İ.Ö.O SİTESİ Garip Balkan İlköğretim Okulu BLOK NO 11 İÇ KAPI NO 1 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza Beylikdüzü Merkez, Büyükçekmece Merkez, Avcılar Merkez, Bakırköy Merkez, Aksaray Merkez ve Yenibosna Merkez´den toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Beylikdüzü İlçe Merkezine 3 km uzaklıktadır.